ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ & ΣΤΟΛΟΣ

Για την παραγωγή σκυροδέματος η Εταιρεία μας διαθέτει δύο μονάδες παραγωγής στην περιοχή Λευκωσίας, δύο στην Περιοχή Λάρνακας και τρεις στην περιοχή Λεμεσού.

Όλες οι μονάδες είναι σύγχρονες και εξοπλισμένες με όλα τα αυτοματοποιημένα συστήματα, συστήματα εντοπισμού υγρασίας, λογισμικά τελευταίας τεχνολογίας που διασφαλίζουν μηδενικές αποκλείσεις και παραγωγή σκυροδέματος υψηλών προδιαγραφών.

Η εταιρεία απαρτίζεται από ένα υπερσύχρονο στόλο δεκαοκτώ αντλιών και 45 μπετονιέρων υψηλής απόδοσης που μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών έργων. Οι αντλίες σκυροδέματος, μπορούν να καλύψουν αυτόνομα μέχρι και 50μέτρα ύψος και να αντλήσουν όλες τις κατηγορίες σκυροδέματος με ταχύτητα και ασφάλεια. 

Η εταιρεία διαθέτει επίσης, αντλίες με μπετονιέρα (pumi-pump mixers) ειδικά για την άντληση ειδικών μιγμάτων όπως επιχρίσματα και ελαφρομπετόν.

Διαθέτει επίσης, συστήματα άντλησης (mobile concrete pump) για ουρανοξύστες με κινητούς βραχίονες που δίνουν τη δυνατότητα άντλησης και τοποθέτησης σκυροδέματος μέχρι και 200μέτρα ύψος..!

Όλοι οι χειριστές αντλίας και οδηγοί είναι εκπαιδευμένοι, έμπειροι και διπλωματούχοι επαγγελματίες οδηγοί.